Sunday, June 14, 2009

imPian aku..


entry kali ni bukan nak kongsi pasal art.. tapi pasal dream aku yang aku nak realisasikan.. satu impian yang aku akan usaha untuk capai..!! tak salah nak berangan.. nak pasang impian.. asalkan tak hanya dibuai mimpi kosong..

1) nak jadi seorang pelukis yang professional..! setanding pelukis-pelukis yang terhebat di dunia..!!
2) nak belajar semua medium dan lukis semua benda.. lukis realistik sebijik macam photo..!
3) nak bukak sebuah kedai, jadi business woman la.. A SUCCESFUL BUSINESS WOMAN..!
4) nak prove to my family..aku boleh berdikari.. dan boleh berjaya dengan cara aku..!
5) nak beli DSLR.. he he he..
6) nak memiliki sebuah rumah sendiri...
7) nak memiliki sebuah keta sendiri dengan hasil titik peluh sendiri...
8) nak buktikan pada dunia.. aku bukan rendah.. aku bukan hanya sekadar berangan-angan... tapi angan-angan yang bakal jadi satu kenyataan satu hari nanti...!

usaha liyana! get up and finish what you have started!


11 comments:

Monkey D Luffy said...

best berangan2

lg best bila tercapai

LiYaNa said...

hmm...! btl tu..

YaNNa'87 said...

semoga impianmu terlaksana...

naqiubex said...

Wahh kita pun ada impian yang lebih kurang sama...

cita cita saya adalah untuk melukis komik...

+s h a z h a + said...

akak memang berbakat.
usaha lagi kak liyana.
chaiyok2.

zedmagel said...

Salam Lyana,

Semoga impian anda akan berjaya. Tapi dengan usaha yang gigih. InsyaAllah Dia akan perkenankan. Semoga awak terus berjaya.

Art Untuk Rakyat said...

sape kate tak bleh??? setiap kejayaan bermula daripada angan2..Tapi kena berusaha dan usaha smpai bila2...g'luck

Rosfiqah Potraits Arts said...

jangan kuat berangan2 nanti lain jadinya pulak,saya pun ada angan2 macam awak gak,apa salahnya kalau awak nak mencuba bisnes art ni saya bersedia nak join.oppps lupa nak tanya pulak,dah besa ker wat keja melukis outdoor kat mana2?klu blum saya pun belum,huhuhuhhahahaha,ops..... ini bukan main2,ini betul2.sekarang ni saya dlm proses permohonan untuk dapatkan tapak wat keja melukis kat sg petani,depa dah bagi tawaran kat saya,tunggu hari jer... kalau nak join rojer jelah.kat kangar kalu ada peluang sya nak p gak tapi saya takde kawan art,ramai2kan syok wat keja mcm ni....ok tks selamat berkenalan

hasliza said...

salam liyana...
semoga impian yana akan termakbul... setiap apa yang berlaku ada hikmah... doa org sekeliling akan sentiasa mengiringi yana... SEMOGA BERJAYA dalam bidang yang dipilih...

prof.ir said...

arap2 impian akak menjadi kenyataan..
=)

LiYaNa said...

mekacih semua...!

Post a Comment