Friday, June 19, 2009

gatal tangan




oleh sebab orang yang menempah potret ni tak datang menuntut lukisan ni... maka saya dengan rajinnya menggatalkan tangan ni mengadjust sesuka hati... penambahbaikan pada lukisan ni amat penting supaya sesebuah karya tu lebih baik daripada yang sebelumnya.. sementara tangan ni tengah rajin.. maka saya mekapkan Aisyah ni dengan sedikit lipstik dan pemerah pipi..he he he.. ala.. calit sikit, manja2 gitu.. nak mekap lebih2 karang tak sama pulak dengan orangnya.. kemudian mendetailkan tudung dan backgroundnya..

harap lebih baik dari yang sebelumnya.. saiz lukisan adalah saiz A3.. kepada sesiapa yang mungkin berminat untuk mempotretkan wajah anda dalam sebuah lukisan ni, sila2 lah contact saya di alamat e-mail yang tertera di side kanan ni...

sebarang pertanyaan dan komen serta kritikan boleh dimuatkan dalam ruangan comment kat bawah ni ya..

salam seni dari saya.. seni untuk semua..!

9 comments:

Firol said...

nice art

mihawks said...

wahhh..so real

mihawks said...

i like ur drawing....perhaps u can draw mine too....hehe

Sheila said...

Thank you for stopping by my blog. You are sooooooo talented and beautiful. I love how you shared your in progress work. I'll be following your work from now on!

LiYaNa said...

thanks all...

mihawks.. i've painted you.. he he he..

sheila... thanks for visit my gallery.. u r a talented artist too... just loved your artworks..

picaro said...

Hola LiYaNa. Pintas muy bien, seguro que llegarás a ser una gran artista.
Me gustan mucho los retratos que haces. Felicidades.

LiYaNa said...

hello picaro.. i'm sorry.. i can't understand you.. but, your artworks really make me impressed..! i'd loved all your artworks.. and i'm proud for having you dropping by here...

thansks a lot for visited.. i'll visit your blog often..

tintahatiku said...

wow....hebat....
i like it....
wanna try to learn more...

LiYaNa said...

cubalahh.... sama2 kita belajar... sama2 kita kongsi...

Post a Comment