Wednesday, March 4, 2009

lukis secara tak sengaja...



drawing ni sebenarnya dilukis tak sengaja... masa tu tengah boring dan agak tension masa siapkan sebuah portrait yang tak jadi2... hehehe... so, saya terus mencapai pensil dan drawing block dan tiru daripada picture yang saya kumpul masa nak buat artwork palestine tu..


kat atas kain tudung dia tu sebenarnya ada tulisan arab... tapi saya dah malas nak detail2 dah... saya guna pensil 2B, 4B, dan 7B atas drawing block... duration 4 jam rasanya... hehehe..

8 comments:

Shitsurei shimashita said...

4 jam? ui, lamanya tu? dalam down2 pun masih power lagi wo! ti draw pict saya k..lalalalalala.

insyallah, 1 day sti dapat own gallery/studio. yeeba!

LiYaNa said...

hahaha... tgh boring.. naik jemu sbnrnya bila terpaksa menghadap satu karya dlm jgka ms yg lama.. x siap plk tu... hehe.

amin... insya Allah.. trm ksh..

nurhidayah said...

95% macam lecturer akak,dia org pakistan..subhanallah kebetulan pulak ye

LiYaNa said...

iye ke kak? hehehe.... siapa nama dia..? tu la... xtau la pulak ada jgk tmbul kebetulan cmni...

NieSah said...

*random blogger*

mak aih..4 me walopun 4 jam tuh lame..tp hasil nyer memuaskan la...
eyh..
suke la...
suke sgt2...
ekspresi dier tuh..
fulamak...
eyh..sumpah x tpu..suke nih...
jatuh ati dgn gmbar nih...

zedmagel said...

Hi Lyana,

4 jam? Kalau saya empat tahun. He he he. Tak sengaja dah cantik macam tu. Kalau betul2 lagi le cantik kak pah tu..

LiYaNa said...

hahaha... tak lah.. time rajin... time malasnye....huhuhu... tak buat lgsung...

Aku Dan Sesuatu (syednahar@ymail.com) said...

herm...i like dis work....looks free and confident!....teruskan...tak lama nanti...jd pelukis portrait wanita ke tiga nih....

Post a Comment