Tuesday, December 2, 2008

salam a'laik...

baru-baru ni saya join ibu dalam pameran kraf tangan yang telah diadakan di pusat kraf tangan di bt. 5 Kuala Perlis.. tapi saya join 2 hari ja... sempat jugak mempromosikan hasil karya yang telah saya siapkan sepanjang tempoh 2 minggu ni... Alhamdulillah.. ada rezeki dan peluang yang datang... saya amat berterima kasih kepada semua yang telah menyokong saya specially my family... and ibu..! khususnya someone.... hehe... thanks a lot for supporting me till now...! tanpa sokongan padu daripada semua pihak.... takdelah saya nak majukan diri ni, entah2 masih terperuk dalam rumah je... x berkembang minda ni.. hehe...



thanks ibu sebab banyak sokong yana...!




ewah.. sempat lagi tu nak berposing... hehe.... ibu yang comel... hehe..



bergambar bersama karya terbaru.... potret Irah yang cute..! ini first portrait yang saya hasilkan dengan menggunakan soft pastel... mulanya saya tak yakin..takut rosak... hehe... tapi atas sokongan dari dia..., saya teruskan... dan alhamdulillah... not that bad... boleh la tahan... thanks a lot....! cuma.. biasalah... masih banyak kelemahan yang perlu dibaiki dari masa ke masa... saya akan berusaha dengan lebih tekun untuk majuan diri...! insya Allah....



1 comments:

prof.ir said...

bese akak gne lukisan size pe??
yg potret tu A3 kn??

Post a Comment