Monday, December 15, 2008

my latest artworks....!



mata yang saya hasilkan.... "dari sinar mata 2" karya ni saya guna soft pastel... i'm in love in soft pastel...! walaupun sukar... tapi saya suka...! hehe.. alhamdulillah...






ini adalah first portrait yang saya buat gunakan soft pastel... "Irah".. hehe.. walaupun tak berapa jadi... tapi saya puas hati sebab saya dah berani pakai soft pastel... mula-mula tu memang dah nak putus asa dah... tapi atas sokongan dan dorongan dri semua pihak.. specially my special person..... saya teruskan.....! hehe.. thanks....!


lepas ni saya nak belajar akrilik pulak.... karya ni masih in progress.... acrylic on canvas... thanks to my sifu saya... cg Din... saya akan belajar sungguh-sungguh...! kalau boleh semua medium saya nak belajar...! sekarang saya belajar pakai akrilik, soft pastel dan charcoal...





yang ni pulak......, mix media.... saya lukis atas kayu.... tapi dah terlajak letak warna.. ada beberpa mistakes yang saya dh buat...





ini still in progress.... na habis dah... hampir selesai... tempahan daripada salah seorang customer saya... ini saya ambil masa sikit sebab gambarnya agak kecik... tapi itulah cabaran... saya cuba jugak..!






banyak kelemahan yang perlu saya baiki.... impian saya.. saya nak lukis setepat photo...! insya Allah... saya harap impian ini akan menjadi kenyataan suatu hari nanti....

1 comments:

shazwani said...

lawa tu mata..mcm real ba...

Post a Comment