Saturday, March 13, 2010

look into my eyes..


drawing ini dilukis mase tegah malas study.. hahaha.. pakai pensil atas kertas A4.. ramai yang salah faham, drawing ni bukan pakai charcoal.. tetapi saya pakai pensil.. nk effect gelap ni pakai lah pensil gred 7B dan 8B.. saya blend pakai Q-tip atau cutton bud.. effectnye sgt best.. selain tu saya pakai tisu utk blend.. sile la kritik ye, jangan malu2..kritikan membina amat saya hargai.. salam seni..


7 comments:

Latest Mess said...

salam k. liyana ...wow, sangat menarik. effect background, saya suka. haha, saya x mahir berpotret, so saya boleh komen apa yang saya nmpk je. hehe. tp macam ada sesuatu kt dalam mata tu...a depth. the eyes are the window to the soul? :]

setiakasih said...

salam...
Subhanallah.. cantiknyer...

Natasha said...

cantiknyaaaaa.....nak yana lukiskan pic kak tash....

ameeza77 said...

ahaks, canteknyer adik!! x sangka, kelas gitu :)

idetsaad said...

cantik.. cuma lakaran lakaran kasar tu seolah mengganggu skit kat tempat tempat yang ada 'soft blend'.

sop said...

cantik dan bagus. pendapat org yg tak reti melukis.. hehehe

Anonymous said...

not very nice drwing coz macan some people drw 4 u .....

Post a Comment